Светлинна украса

Светлинна коледна украса

Празнично осветление за архитектурни обекти  и ландшафт

 

Външната светлинна украса се радва на огромна  популярност през последните години . Освен че е най – ефектния начин за създаване на празнично настроение , коледните светлини се оказват и много полезно средство  за рекламата . С малко усилия  , един  обикновен търговски обект може да се превърне в забележителност  . Факт е че търговските центрове с богата и атрактивна украса привличат много повече клиенти .

 

Изпълнението на украсата преминава през няколко етапа :

 

Разработване на идеята . Дизайна на коледното осветление   е   подчинен на  архитектурата на сградата , възможностите за монтаж и захранване на продуктите , и не на последно място  безопастността . Въпреки споменатите ограничения , изобилието от съвременни продукти  ни дава широко поле за действие . Идейното предложение се съставя на базата на ваша или наша  идея която разработваме и онагледяваме с визуализация .

 

Подготвителни работи . Технически мероприятия гарантиращи правилната и безопасна експлоатация на продуктите за външна светлинна украса . Изчисляване на консумираната мощност и съобразяване със захранването . Избор на крепежни елементи и обезопасяване.

 

Монтажни дейности : Монтажът носи риск както за хората които го извършват така и за околните. Имайки напредвид фактите че  повечето от използваните продукти са под напрежение 230 V   , денонощно подложени на суровите зимни условия ,  се оказва че това е най отговорната и трудна част от задачата   . Монтирането на елементите се извършва със специализирана техника  стълби скелета и автовишки .