Празнично осветление за архитектурни обекти  и ландшафт. 

Външната светлинна коледна украса се радва на огромна  популярност през последните години . Освен че е най – ефектния начин за създаване на празнично настроение , коледните светлини се оказват и много полезно средство  за рекламата . С малко усилия  , един  обикновен търговски обект може да се превърне в забележителност  . Факт е че търговските центрове с богата и атрактивна украса привличат много повече клиенти .

Изпълнението на светлинната украса  преминава през няколко етапа :

Разработване на идеята 

proekt ukrasaДизайна на коледното осветление   е   подчинен на  архитектурата на сградата , възможностите за монтаж и захранване на продуктите , и не на последно място  безопастността . Въпреки споменатите ограничения , изобилието от съвременни продукти  ни дава широко поле за действие . Идейното предложение се съставя на базата на ваша или наша  идея която разработваме и онагледяваме с визуализация .

Подготвителни работи

Технически мероприятия гарантиращи правилната и безопасна експлоатация на продуктите за външна светлинна украса . Изчисляване на консумираната мощност и съобразяване със захранването . Избор на крепежни елементи и обезопасяване.

Монтажни дейности

ukrasa montajМонтажът носи риск както за хората които го извършват така и за околните. Имайки напредвид фактите че  повечето от използваните продукти са под напрежение 230 V   , денонощно подложени на суровите зимни условия ,  се оказва че това е най отговорната и трудна част от задачата   . Монтирането на елементите се извършва с алпинисти или специализирана техника – стълби, скелета и автовишки .

Светлинна украса на фасади

Предлагаме цялостна украса на бизнес и административни сгради. Извършваме височинни монтажи на продукти за  светлинна коледна украса на сгради .   Вижте още :

Коледна декорация на къщи

ukrasa kushta

Украсяваме и частни домове. Предлагаме външна и интериорна украса.  За целта се изготвя проект съобразен с вашите изисквания и  възможности.  Вижте още :

Новогодишна украса на общини

ukrasa obshtina

Комплексно изпълнение на новогодишни украси за населени места и общини . Включва доставка и монтаж на едроразмерни коледни елхи – естествени и изкуствени. Украса на дървесна и храстова растителност за паркове и зелени площи. Светещи триизмерни фигури и композиции.  Светещи пана, мотиви и трансперанти за светлинна коледна украса на сгради и булеварди.